Изтриване на профила ви в DociKit
Можете да изтриете профила си в DociKit и данните му по всяко време – в приложението DociKit или на уебсайта.
- Влезте в DociKit – в приложението или на docikit.com.
- Отворете Профил.
- Изберете Изтриване на профила, въведете имейл адреса си и потвърдете с Изтрий профила ми.
Какво се изтрива: вашето име, имейл адрес, парола, план, запазени работни потоци и нашите записи за плащанията ви. Качените файлове винаги се изтриват автоматично след 1 час, със или без профил.
Доставчиците на плащания (като Paddle или Safepay) пазят собствени записи за плащанията толкова дълго, колкото изисква законът.
Не можете да влезете? Пишете на connect@docikit.com от имейл адреса на профила и ще го изтрием в рамките на 30 дни.