Διαγραφή του λογαριασμού σας DociKit
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας DociKit και τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή, στην εφαρμογή DociKit ή στον ιστότοπο.
- Συνδεθείτε στο DociKit, στην εφαρμογή ή στο docikit.com.
- Ανοίξτε τον Λογαριασμό.
- Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού, πληκτρολογήστε το email σας και επιβεβαιώστε με Διαγραφή του λογαριασμού μου.
Τι διαγράφεται: το όνομα, το email, ο κωδικός πρόσβασης, το πρόγραμμα, οι αποθηκευμένες ροές εργασίας και τα αρχεία μας για τις πληρωμές σας. Τα αρχεία που ανεβάζετε διαγράφονται πάντα αυτόματα μετά από 1 ώρα, με ή χωρίς λογαριασμό.
Οι πάροχοι πληρωμών (όπως η Paddle ή η Safepay) τηρούν τα δικά τους αρχεία πληρωμών για όσο απαιτεί ο νόμος.
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε; Γράψτε στο connect@docikit.com από το email του λογαριασμού σας και θα τον διαγράψουμε εντός 30 ημερών.